Velencébe repülővel? De nem akárhogyan!

Te régi századok lelence. Azúr, aranyló, mély medence.

Gyémántokkal rakott szelence. Ha nem leszek, mondd, elfeledsz-e, Velence?

(Kosztolányi Dezső: Esti Kornél rímei*)

Kevés romantikusabb város képzelhető el a földkerekségen, mint Velence városa.

Velence… Vagy még szebben hangzó olasz nevén, Venezia, mely a Velencei-lagúnában helyezkedik el, a Pó és Piave folyó torkolata között.

Velence, az Adria királynője, a víz, vagy éppenséggel a fény városa…

Velence, ahol a művészet és a történelem tökéletes harmóniája testesül meg. A Szent Márk tér a galambjaival, a cölöpös házak, és persze a folyón lágyan ringatózó gondolák és a kalapos gondolások… Egész egyszerűen szinte lehetetlen ennél nagyszerűbb élményt kitalálni, melyet kedvesünkkel közösen szeretnénk megélni és átélni.

Kivéve talán egyvalamit. Ez pedig nem más, mint Velencébe repülővel, de nem akármilyen repülővel megérkezni. Velencébe repülővel – egy sétarepülés keretében meglátogatni, és ott tölteni egy felejthetetlen napot.

Ha ez a titkos álma, vágyainak, tárgya; mi valósággá varázsoljuk a képzelet varázsát! Repüljön velünk Velencébe repülővel!

Velencébe repülővel: töltsön el kedvesével együtt egy felejthetetlen napot!

Képzelje el, hogy kedvesével kéz a kézben felszáll a mi biztonságos kis gépeink egyikébe. Nincs órák hosszat várakozás, tömeg, sietség, izgulás, stressz… Nincsen sok-sok idegen, aki feszélyezné az együttlét meghitt pillanatait. Pilótánk lassan megindul, majd a gép felemelkedik, és az élményrepülés kezdetét veszi.

Bevezetésképpen, csak hogy hangolódjunk egy kicsit a varázslatos élmények megélésére, a mi kis saját Velencénkben gyönyörködhetünk. A Velencei-tóban, mely a nagy elődről kapta a nevét azoktól a velencei mesteremberektől, akik a magyar Velence városának felépítésében segítettek. Majd, egy futó pillantást követően a magyar tengerre, az Alpok fenséges hegyvonulataiban gyönyörködhetünk. Végül, elérve az Adriai-tenger lágy hullámok által simogatott partjait, repülőnkkel megérkezünk a célhoz, a romantikus élmény tökéletes helyszínére: Velencébe.

Ezután a bőség zavarával válogathatunk a romantikusabbnál romantikusabb programlehetőségek között. A galambok etetése a Szent Márk téren, vagy esetleg egy kis relaxáló ringatózás egy gondolában, csak egymással, senki mással megosztva. Végül némi sütemény a csodálatos olasz kávé mellett egy hangulatos, tipikus velencei kávézóban, a térre kiülve.

Velencébe repülővel: töltsön el kedvesével együtt egy felejthetetlen napot!

Velencébe repülővel: töltsön el kedvesével együtt egy felejthetetlen napot!

Velencébe repülővel: mi valóra váltjuk romantikus álmait!

Amikor pedig a csodákból mindent megtapasztaltunk, élményektől boldogan és egyben kellemesen bizsergető fáradságot érezve, nem marad más hátra: a hazaút. De még ez is egy kellemes, szemet gyönyörködtető sétarepülés formájában. Biztonságos és családias körülmények között, hogy ne rontsuk el a Velence adta élményeinket. Képzelje el mindezt: romantikus látogatás Velencébe repülővel, egy csodálatos nap Velencében, majd egy sétarepülés Velencéből haza.

Létezik-e ennél tökéletesen romantikusabb álom: Velencébe sétarepülővel?

Mi pedig mindezt valóra váltjuk! A legszebb élmény: Velencébe repülővelszállunk szolgálatára!

* Utolsó megtekintés: 2021-06-28