Sétarepülés a szépséges Velencei-tó látványában gyönyörködve

Mi, magyarok, bizonyára sokan vagyunk, akik irigylik szerencsésebb szomszédainkat (vagy a még távolabb élőket), amiért saját tengerekkel, óceánokkal büszkélkedhetnek.

De talán mégiscsak vannak más természeti jelenségek, melyek kárpótolhatnak minket eme hiányosságunkért. Ott van például mindjárt a Balaton. De nemcsak a magyar tenger enyhítheti a nagy, egybefüggő víz látványát: mert hát a Velencei-tó sem akármilyen látvány. Főleg, ha felülről, egy élménydús sétarepülés keretében tekintünk le rá.

Sétarepülés: a Velencei-tó az egyik legkedveltebb célpont

Tulajdonképpen mi, magyarok igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Lehet, hogy nincsen óceánunk vagy tengerünk, de van több mint 3000 tavunk. És ebből majdnem 900 természetes úton létrejött tó.

A Velencei-tó pedig ebből az ezer felé közelítő mennyiségű természetes tóból a harmadik legnagyobb. Sőt, ha azokat a hazai tavakat vesszük, melyek csakis a mieink, senki mással nem osztozunk rajtuk, akkor a második legnagyobb.

Sétarepülés

BUDAPEST – VELENCEI-TÓ – VÁLI-VÖLGY SÉTAREPÜLÉS ÚTVONAL

De tulajdonképpen, ahogyan mondani szokás, valójában nem is a méret a lényeg. Merthogy a Velencei-tavat nem is azért szeretjük, mert nagy.

Hanem mert a Velencei-tó egész egyszerűen – gyönyörű. Vize kellemesen melengető, a benne található hasznos ásványi anyagoknak köszönhetően pedig kiválóan frissít-gyógyít és relaxál egyszerre. A Velencei-tóban egyszerre érezhetjük magunkat nyugodtnak és pezsdítően boldognak. Csoda-e hát, hogy olyannyira népszerű a Velencei-tó és környéke?

De mi van akkor, ha nem akarunk sok más idegen emberrel osztozni a Velencei-tavon és a Velencei-tó látványának szépségében? Mi tudjuk rá a megoldást: szívjuk magunkba a Velencei-tó szépségét egy különleges élmény, egy sétarepülés során.

Sétarepülés Velencei-tó

VELENCEI-TÓ – GERECSEI TÁJVÉDELMI KÖRZET SÉTAREPÜLÉS ÚTVONAL

A sétarepülés célpontja a Velencei-tó és szépséges környéke

Nemcsak a Velencei-tó, de a Velencei-tó környéke is különlegesen szemet gyönyörködtető látvány. Érdemes megnézni a tavat körülvevő dimbes-dombos, fák dús lombjával övezett természetvédelmi tájat is, a madarak egyik legkedveltebb élőhelyét. A Velencei-tó partján a nádast – sőt, a Velencei-tó belsejében található két kis szigetecskét.

De hogyan is lehetne ezt az élményt mind, egyszerre megismerni, átélni és kiévezni? Mi tudjuk a választ: egy fantasztikus sétarepülés a megoldás.

Egy sétarepülés a Velencei-tó és közvetlen környéke felett: csak Ön és kedvese vagy szerettei társaságában. Nincs zaj, por, semmiféle zavaró körülmény, csakis a csodálatos látvány, a Velencei-tó madártávlatból. Olyan szemszögből, ami csak keveseknek adatik meg: de mi bárki számára elérhetővé tesszük.

Vagy ha még látványosabb élményrepülésre vágyik, tágítsuk ki a látóhatárt! A Velencei-tó mellett a királyok városa, sőt, a tavak városa is megtekinthető a mi Velencei-tavi sétarepülésünk keretében.

Válassza a biztonságos sétarepülés élményét, és feledhetetlen csodákkal ismertetjük meg a felhők felett. A Velencei-tótól kezdve akár egészen Velencéig repítjük. Válogasson különféle sétarepülés-ajánlataink között, vagy árulja el álmai titkos célpontját, és mi szárnyakat adunk vágyainak.

sétarepülés-velence-romantikus-repülés

VELENCE, AZ „ADRIA KIRÁLYNŐJE”