Nemzeti Örökségeink: Székesfehérvár – Tihany – Siófok – Velencei tó – 100 perc

85 900 Ft115 900 Ft

Farkashegyi felszállást követően a Királyok városa – Székesfehérvár – felé repülünk. Fehérvár fölött kitekintve a Királyok kertje, az Óváros lesz látható. 25 perc repülés után elérjük a Tihanyi félszigetet. Az apátság és a tihanyi belső tó után Siófok városa felé vesszük utunkat. A déli part szépségével, Yacht kikötőével búcsúzik a Balaton.

25-30 perc repülés után a Velencei-tó déli része Agárd, a madár rezervátum, nádszigetek egyedi különleges formája színesíti a látképet. Rövid idő után elérjük, Törökbálint magasságát, mely utunk végét jelenti. Kirándulásunkat a Budai hegyek panorámája zárja.

Kiürítés

Leírás

Nemzeti Örökségeink: Székesfehérvár – Tihany – Siófok – Velencei tó sétarepülés – 100 perc

Farkashegyi felszállást követően a Királyok városa – Székesfehérvár – felé repülünk. Fehérvár fölött kitekintve a Királyok kertje, az Óváros lesz látható.

25 perc repülés után elérjük a Tihanyi félszigetet. Az apátság és a tihanyi belső tó után Siófok városa felé vesszük utunkat. A déli part szépségével, Yacht kikötőével búcsúzik a Balaton.

25-30 perc repülés után a Velencei-tó déli része Agárd, a madár rezervátum, nádszigetek egyedi különleges formája színesíti a látképet.

Rövid idő után elérjük, Törökbálint magasságát, mely utunk végét jelenti. Kirándulásunkat a Budai hegyek panorámája zárja.

Nemzeti Örökségeink: Székesfehérvár – Tihany – Siófok – Velencei tó – sétarepülés 100 percben a Dream Air Team segítségével. Lepje meg szeretteit, barátait egy különleges élményrepüléssel.

Válasszon további sétarepülés, élményrepülés kínálatunkból.

További információk

Utasok száma

1 fő, 2 fő, 3 fő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nemzeti Örökségeink: Székesfehérvár – Tihany – Siófok – Velencei tó – 100 perc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 + 20 =