SÉTAREPÜLÉS másképp

Szerezzen örökre szóló repülési élményeket

 

Ajándékozzon egy szép élményrepülés beszállókártyát és válasszon időpontot 1 éven belül e-mailben.

Élményrepülés és sétarepülésre alapozott vállalkozásunk, a legnépszerűbb megosztott költségű költségű repüléseket adó csapattá vált.

Verhetetlen áraink, prémium programjaink minden költséget tartalmaznak, így a repülés ajándék több mint sétarepülés. Időpont foglalását 1 éven belül elküldheti, így bátran megveheti ajándékba, melyhez ajándékkártya adható. Tekintse meg ajánlatainkat egyetlen kattintással és ha megtetszik, a vásárlás lehetősége az Öné. Fizetés módja: Átutalás vagy OTP banki készpénz befizetés, sőt  bankkártya használat segítségével is megtörténhet nálunk.

A programok a legnépszerűbb élményrepülés és sétarepülés útvonalak alapján lettek összeállítva. Ha más elképzelése, egyéni ötlete van, akkor írjon nekünk bizalommal és mi örömmel elkészítjük ajánlatunkat, a lehetőségek szerinti legjobb feltételekkel, hiszen a köznyelvben sétarepülésnek nevezett repülés költségkímélő változata a megosztott költségű repülés, melyet mi is ajánlunk. Ajándékozza ezt bátran szeretteinek, romantikázzon az égben.

Álmodja útját az égre! Jó szórakozást és csodálatos repülési élményeket kívánunk, meseszép világunkban!