Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc

29 200 Ft38 800 Ft

A felszállás után, északi irányba emelkedünk. A Pilis hegység felé felemelkedve, elénk tárul a Pilis-tető látványa, a Nagy- Bodzás-hegy, a Nagy-Szoblák és Kis-Szoblák, és a Vaskapu-hegy is. Ezután a legendás Visegrádi vár felett fordulunk, s a Pilis nyugat oldalát átrepülve megcsodálhatjuk a meseszép Esztergomi bazilika fantasztikus látképét. Igény szerint lehetőség van Esztergom id. Rubik Ernő repterén egy rövid leszállásra kávé, üdítő elfogyasztására. Visszatérés közben Pilisvörösvár, Solymár és Nagykovácsi valamint Budapest csodálatos panorámája búcsúzik kedves utasainktól.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc

A felszállás után, északi irányba emelkedünk. A Pilis hegység felé felemelkedve, elénk tárul a Pilis-tető látványa, a Nagy- Bodzás-hegy, a Nagy-Szoblák és Kis-Szoblák, és a Vaskapu-hegy is.

Ezután a legendás Visegrádi vár felett fordulunk, s a Pilis nyugat oldalát átrepülve megcsodálhatjuk a meseszép Esztergomi bazilika fantasztikus látképét. Igény szerint lehetőség van Esztergom id. Rubik Ernő repterén egy rövid leszállásra kávé, üdítő elfogyasztására.

Visszatérés közben Pilisvörösvár, Solymár és Nagykovácsi valamint Budapest csodálatos panorámája búcsúzik kedves utasainktól.

Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc, ajándékozzon sétarepülést a Dream Air-Pannonia Kft. segítségével.

További sétarepülés és élményrepülés

Várjuk jelentkezését.

 

További információk

Utasok száma

1 fő, 2 fő, 3 fő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 2 =