Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc

36 700 Ft48 700 Ft

A felszállás után, északi irányba emelkedünk. A Pilis hegység felé felemelkedve, elénk tárul a Pilis-tető látványa, a Nagy- Bodzás-hegy, a Nagy-Szoblák és Kis-Szoblák, és a Vaskapu-hegy is. Ezután a legendás Visegrádi vár felett fordulunk, s a Pilis nyugat oldalát átrepülve megcsodálhatjuk a meseszép Esztergomi Bazilika fantasztikus látképét. A repüléskor lehetőség van a Suzuki autógyárat látni, a Mária Valéria hidat megszemlélni. Visszatérés közben Pilisvörösvár, Solymár és Nagykovácsi valamint Budapest csodálatos panorámája búcsúzik kedves utasainktól.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc

A felszállás után, északi irányba emelkedünk. A Pilis hegység felé felemelkedve, elénk tárul a Pilis-tető látványa, a Nagy- Bodzás-hegy, a Nagy-Szoblák és Kis-Szoblák, és a Vaskapu-hegy is.

Ezután a legendás Visegrádi vár felett fordulunk, s a Pilis nyugat oldalát átrepülve megcsodálhatjuk a meseszép Esztergomi Bazilika fantasztikus látképét. A repüléskor lehetőség van a Suzuki autógyárat látni, a Mária Valéria hidat megszemlélni.

Visszatérés közben Pilisvörösvár, Solymár és Nagykovácsi valamint Budapest csodálatos panorámája búcsúzik kedves utasainktól.

Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc, ajándékozzon sétarepülést a Dream Air Team segítségével.

További sétarepülés és élményrepülés

Várjuk jelentkezését.

 

További információk

Utasok száma

1 fő, 2 fő, 3 fő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Budapest – Dunakanyar – Esztergom sétarepülés útvonal – 40 perc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 4 =