KAPCSOLAT

DREAM AIR TEAM
Központ: Budapest / Budakeszi Farkashegyi repülőtér
Cégjegyzékszám: 13-02-0007757
Adószám: 19233174-1-20
Bankszámlaszám HUF: OTP Bank Nyrt. 11742111-25343557
Telefonszám: +36 30 172 07 72
E-mail: info@repules.net

A REPÜLŐTÉR MEGKÖZELÍTÉSE

A Budakeszi Farkashegyi repülőtér Budaörs és Budakeszi között helyezkedik el, mindkét irányból megközelíthető autóval:

  • Budaörs/Budapest felől az M1-es autópályáról letérve, a Törökbálint Budakeszi leágazásnál kell lefordulni. A lehajtó végén balra kell fordulni, majd a jelzőlámpás kereszteződésnél átmenni. A vendégeknek kialakított parkolóba, a hangárok előtt kell behajtani, a főútról jobbra.
  • Budakesziről a repteret az út bal oldalán fogjuk meglátni. A “főbejáratot” elhagyva tovább kell menni és nagyjából 200-300 métert haladva kell balra fordulni, a nagy hangárok után a vendégek részére kialakított parkolóba.

FONTOS: A Budakeszi Farkashegyi repülőtér bejáratának közelében, figyelni kell az úton, mert nem nehéz túl futni a vendégparkoló leágazó kis bejáratánál, ugyanis nehezen észrevehető és sajnos nincs jelölve táblával.

KÖZLEKEDÉS A PARKOLÓTÓL, A BESZÁLLÁS HELYSZÍNÉIG

A nagy hangár mögötti parkolóból, gyalog kell elsétálni a beszállási helyszínre. Ennek legegyszerűbb módja, ha a murvás úton, a klub faház körüli kerítés mellett, a piros fehér sorompót megkerülve, besétálunk a repülőtérre és balra fordulva nagyjából 40, 50 méter sétával odamegyünk a repülő pilótájához. Ha korábban érkezünk a pilóta valószínűleg repül, így akkor türelemmel várni kell, a Budakeszi Farkashegyi repülőtér benzinkút épület közelében, helyet foglalva.

A repülőgép felismerése: A repülőgépeink könnyen felismerhetők, mivel csodálatos sötétkék farokkal és DREAM AIR logóval vannak ellátva. Festésüket a volt nemzeti légitársaság és a tulajdonos szakmai múltjának tisztelete inspirálta kék, fehér és a katonai ezüst szürke színre.

Találkozás a pilótával: Miután a repülőgép motorja áll és a pilóta elköszönt előző utasától, akkor oda kell hozzá menni bemutatkozni. Meg kellene ilyenkor adni a nevet, a befoglalt időpontot és a programot. Ezzel ő már be tudja azonosítani, a kedves vendégét, akit tájékoztat a tudnivalókról, majd jöhet a várva várt repülés.

Szerződéses feltételek (ÁSZF) >>>

Adatvédelmi szabályzat és megállapodás >>>

 

Kérdése van, írjon nekünk!

10 + 9 =