Szimulátor

A repülés vágya egyidős az emberiséggel, de csak nagyon kevesek vagyunk, akik jó időben, jó helyre születtünk ahhoz, hogy élhessünk is vele. Az egekbe emelkedő acélmadarak ma már gyakorlatilag a világ bármely pontjára elrepíthetnek.
A repüléssel is foglalkozó csapat több mint 30 éve áll a szárnyalni vágyók szolgálatában. Szimulátor repülést is biztosít azoknak, akik szeretnék saját kezükbe venni a felhőlovaglás gyeplőjét.

Tökéletes biztonságban kerülhet a legközelebb ahhoz az élményhez, amit a pilóták is átélnek. A maximálisan élethű repülőgép szimulátoron kormányozhatja a repülőt, miközben akár egy-két „utast” is vihet, a társaság pedig a teremben maradva, követheti a repülőutat.

A program során egy Cessna szimulátoron lehet megismerni a repülést.  Magyarországon egyedülálló módon, a valódi repülőgéppel teljesen egyező műszerekkel, kapcsolókkal van ellátva. Ha szeretné megnézni, hogy tényleg így van-e, akkor a valódi repülőgépekhez oda lehet menni, sőt akár be is lehet ülni.

Életre szóló élményt szerezhet, de ha ismer valakit, aki gyerekkora óta pilótának vágyik, imád vezetni, vagy szívesen próbál ki új, izgalmas kalandokat, akkor már meg is van, hogy mivel lephető meg. A felhők fölött lesz a boldogságtól!
Ha hosszabb repülést szeretne, természetesen lehet több programot is vásárolni. Éljen a lehetőséggel!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.