Romantikus programok – feledhetetlen élmény egy sétarepüléssel

A szerelem a világ legkülönösebb, legvarázslatosabb és egyben legkevésbé megmagyarázható érzése. Szinte mintha repülnénk: a föld felett lebegünk néhány centivel. Ha a szerelem eltölt bennünket, az egyik legnagyobb vágyunk, hogy kedvesünk boldog legyen. Ilyenkor folyton azon jár az eszünk: hogyan varázsolhatunk önfeledt mosolyt az ajkára.

A romantikus programok valójában az együtt eltöltött, közös élményeket jelentik

Márpedig kedvesünk ajkára önfeledt mosolyt leginkább az együtt töltött élmények: a romantikus programok varázsolhatják. A romantikus programokat tulajdonképpen erre találták ki.

A romantikus programok során senki más nem létezik rajtunk kívül. A romantikus programokon csak mi vagyunk egymásnak: én meg Ő. A romantikus programok szárnyakat adnak nekünk: együtt repülünk országokon át, tengerek felett.

A romantikus programok koronázatlan királynője pedig nem lehet más, mint együtt repülni: egy feledhetetlen sétarepülés közös élménye.

Romantikus programok: Sétarepülés

A legtökéletesebb romantikus program: együtt repülni a felhők felett

Képzeljen el egy olyan helyzetet, amikor távol van mindentől. Távol a gondoktól, a szürke hétköznapok unalmas taposómalmától, a csúf, piszkos házaktól, az autók zajától – távol magától a földhözragadtságtól. A mindennapi lét súlyos terhe megszűnt, és végre azzal van együtt, aki igazán fontos önnek.

Kettesben vannak párjával ég és föld között lebegve: egymás szemébe néznek, és megszűnik önök körül a világ. Egy romantikus program még romantikusabb pillanata. Egy repülőben ülve együtt, közösen szelik a levegőt, átúszva a bodros bárányfelhők felett.

Ha kitekint az ablakon, odalent meseszép, álombeli táj terül el. Egy csillogó vizű folyó kanyarog lombos fákkal telített erdők, hegyek, dombok, völgyek között.

Egy idő után nagy nehezen elszakadnak a táj varázslatosan vonzó szépségétől, és tekintetük újra egymásba fonódik. Mindkettejük arcán a közösen megélt élmény adta boldogság ragyog. Egymásra mosolyognak, és nem is kell mondaniuk semmit, hiszen a mosolyuk mindent elmond egymásnak.

Egy életre szóló, közös élmény. Egy együtt átélt csodálatos félóra, amit örökké emlegetni fognak életük során, mint a valaha megélt legromantikusabb programot.

Sétarepülés: egy romantikus program, ami megmutatja a világot egy más perspektívából

Az élményrepülés a repülés élményét adja, ami még csak nem is hasonlítható más egyéb romantikus programhoz. A romantikus sétarepülés olyan, mint a legjobb bor: megrészegít, mámorba dönt, de úgy, hogy közben nem veszítjük el érzékeinket. Sőt: inkább kifejezetten kiélesednek: a repülő motorjának lágy búgása mellett szinte halljuk, ahogy az elrepülő madarak szárnya suhog. Az orrunkban érezzük a napsütötte folyó illatát, a szemünk szinte megfájdul az alattunk elterülő táj élénk, tarka színeitől.

Nem kétséges: a romantikus programok közül a kedvesünkkel kettesben eltöltött élményrepülésnél csodálatosabb és maradandóbb nemigen létezik.

Próbálja ki, és győződjön meg róla saját szemével – és kedvesét is boldoggá teheti vele.