Repülés ajándékba

Repülés? Ajándékba?
Igen! Adja szeretteinek ajándékba a repülés vagyis a szabadság élményét!

Repülés ajándékba: a földtől való elrugaszkodás hihetetlen élménye

A repülés, legyen az sétarepülés vagy egy nagyobb utazás része, nem más, mint egy életre szóló élmény. Nem véletlen, hogy egy régen várt vakáció is akkor kezdődik el, amikor felszállunk a gépre.

A motor halkan búgva beindul, a nagy, kissé lomhának tűnő test megmozdul, majd egyre gyorsabban repeszt végig a kifutópályán. Aztán hirtelen valami egészen borzongató érzés járja át a repülőben utazókat. A repülő egyszer csak elemelkedik a földtől, és száll a magasba, egyre feljebb és feljebb…

És az utasok azon veszik észre magukat, hogy már nincsen szilárd talaj a gép alatt, és nem köti gúzsba őket semmi. Szabadon repülnek a szelek szárnyán, körülöttük végtelen, izgalmas, változatos tájak, felettük a bongyor bárányfelhőkkel tarkított, végeláthatatlan égbolt.

Az utazás megkezdődött. A repülés ajándéka meghozta az előttünk álló feledhetetlen napok iránt érzett borzongatóan bizsergető várakozás élményét.

Repülés ajándékba: Sétarepülés

Repülés ajándékba, felejthetetlen élményt ad.

Miért lehet a legjobb meglepetés, ha a repülést adjuk ajándékba?

Az ember életében az élete során megélt élmények a legmaradandóbb emlékek. Azok az események, amelyek valamilyen különleges, egyedi, megismételhetetlen érzéssel párosultak, amikor átéltük őket. Az ilyen események többnyire egyetlenegyszer következnek be. Még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, hogy egy olyan kalandra indulunk, amilyenben korábban már volt részünk.

Ezeket az eseményeket nevezzük egyszerű szóval élményeknek. Az élmény lényege az, hogy nincsen belőle két egyforma. Ez az oka annak, hogy ha szeretteinket igazán boldognak szeretnénk látni, akkor élményekkel érdemes megajándékozni őket.

Mert egy aranyóra ajándékba az első pillanatban bizonyos, hogy nagy élményt fog okozni – legalább öt perc erejéig. Ám az aranyóra – aranyóra marad minden perc, minden óra, minden nap elteltével is. Mindig ugyanúgy néz ki, és mindig ugyanúgy mutatja az időt – legfeljebb elromlik néha.

Ezzel szemben a repülés rövid, ámde intenzív, feledhetetlen élmény. Egy sétarepülés bizonyára sokkal kevesebbe kerül, mint egy aranyóra, és csak félóráig tart, majd megszűnik létezni, nem marad fizikai megtestesülése. Ám a repülés élménye beleivódik agyunkba, és nem feledjük el soha. Képzeletünkben bármikor visszakereshetjük, és lélekben újra átélhetjük a repülés élményét. A repülés ajándékba tehát mégis hosszabban tartó, örök életű örömet tud okozni egy aranyóránál.

 Repülés ajándékba: sétarepülés-velence-romantikus-repülés

Sétarepülés Velencében

A repülés ajándékba a legváltozatosabb élményeket nyújtja

Nincs két egyforma repülés, de ha ajándékba szeretnénk adni a repülés élményét, számos izgalmas, változatos program közül választhatunk.

Akár Budapest szépségeit csodálná meg, akár a környékét, de még ha távolabb is elnézelődnének – a repülés élményt ad ajándékba.

Adja ajándékba a repülés élményeit mindazoknak, akiket szeret! Mi örömmel osztjuk meg önökkel ezt a megismételhetetlen élményt.